Hirdetés

Hogyan jelentkezzünk be egy oldalra több fiókkal?



|

Az Identity Masknak hála még inkognitóablakra sincs szükség.

Hirdetés

Több oka is lehet annak, hogy egy oldalra vagy szolgáltatásba egyszerre több felhasználói fiókkal szeretnénk bejelentkezni. Ha a Gmailre, Twitterre, Facebookra egyszerre több fiókkal is be akarunk lépni, akkor a Google Chrome böngészőjével még az inkognitómódot is megspórolhatjuk. 

Hirdetés

Az Identity Mask nevű beépülő arra szolgál, hogy lehetővé tegye egy böngészőablakon belül a több fiókból való bejelentkezést. A segítségével könnyedén használható a munkára és a személyes célokra fenntartott fiók párhuzamosan, anélkül, hogy plusz böngészőablakot kellene nyitnunk. A kiegészítő a Chrome internetes áruházából telepíthető

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.