Hirdetés

Hogyan kapcsoljuk ki vagy indítsuk újra PC-nket és alkalmazásainkat automatikusan?



|

A PowerSave Lite nagy segítségünkre lehet a feladatokban.

Hirdetés

A számítógépeinket egyre többet használjuk, mondhatni közeledünk a heti 7 x 24 órás üzemidőhöz. Azonban léteznek olyan alkalmazások, amelyekkel a szükséges időben automatikusan leállíthatjuk PC-nket. Ilyen a PowerSave Lite is, amelynek a segítségével bármikor újraindíthatjuk, kikapcsolhatjuk a PC-nket, vagy ki is jelentkezhetünk.

 

A szokásos funkciókon felül a PowerSave Lite képes megadott időpontokban is kikapcsolni gépünket, de visszaszámlálót is beállíthatunk egyedi vagy állandó alkalmakra. További extra, hogy arra is módunk van, hogy egyes alkalmazásokat vagy szolgáltatásokat állítsunk le ilyen formában - sajnos egyszerre több programmal nem birkózik meg a szoftver. A PowerSave Lite innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.