Hirdetés

Hogyan kategorizáljuk a YouTube zenéit?



|

A YouVue a Modern UI alatt segít kategóriákra bontani a zenéket.

Hirdetés

A YouTube, a Vimeo, a Metacafe és a Dailymotion is annak köszönhetik a sikerüket, hogy videók ezreit képesek elénk tárni, amelyeket mi is feltölthetünk, kommentálhatunk és megnézhetünk anélkül, hogy bármiért is fizetnénk. Az átlagos felhasználók mellett megtaláljuk itt a tévécsatornákat, blogokat és zenészeket is, a legkülönfélébb tartalmakkal. A rengeteg zenei videó miatt sokan szoktak rá a YouTube-ra, nekik pedig különösen ajánlott lehet Windows 8 alá a YouVue nevű app, ami direkt erre a videomegosztóra koncentrál.

Az app segítségével kategóriákra bontva böngészhetünk a különböző zenék között, emellett pedig az egyes országok toplistáiba is belenézhetünk. A videókból lejátszási lista is összeállítható, de kedvencnek is elmenthetőek. A letöltéshez a Windows Store keresőjébe (Win + Q) írjuk be, hogy "YouVue".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.