Hirdetés

Hogyan kényszerítsük a Firefox-ot az inkompatibilis kiegészítők elfogadására?



|

Ha a kedvenc addonunk nem működik, nem muszáj visszaváltanunk egy korábbi verzióra.

Hirdetés

A Firefox frissítései mindig magukban hordozzák az esélyt arra, hogy az egyik kedvenc kiegészítőnk ne működjön többé, legalábbis egy ideig. Számos addonnal előfordul, hogy az új kiadással nem kompatibilis, ezért a program letiltja azt.

 

A kellemetlenségtől néhányan úgy próbálnak megszabadulni, hogy visszaváltanak a böngésző korábbi verziójára, de akad, aki az addon használatát áldozza fel. Szerencsére van mód ráerőszakolni a Firefox-ra az inkompatibilis kiegészítőket.

 

 

 

 

A procedúra számos módon elvégezhető, az alábbiakban az egyik egyszerűbbet mutatjuk be:

1. Írjuk be a címsorba, hogy about:config, majd fogadjuk el a figyelmeztetést.

2. Nyomjunk jobb egérgombot, majd válasszuk az Új -> Logikai parancsot.

3. Névnek írjuk be, hogy extensions.checkcompatibility.9.0 és az értékét állítsuk hamisra.

A névben szereplő számértéket a böngésző verziószámának megfelelően módosíthatjuk. A művelet elvégzése után a Firefox nem tiltja le az inkompatibilis kiegészítőket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.