Hirdetés

Hogyan keressünk a Twitteren és a Google alkalmazásaiban egyszerre?



|

A CloudMagic megkönnyítheti a dolgunkat Chrome és Firefox alatt is.

Hirdetés

A CloudMagic egy olyan, a Chrome-mal és a Firefox-szal kompatibilis kiegészítő, amely képes több szolgáltatásban is egyszerre keresni: így például a Gmailen, a Google naptárjában, a névjegyzékben, a Google Docs-ban és a Twitteren. A keresés az összes regisztrált fiókon megtörténik, a találatokat pedig egyesítve kapjuk meg egy listában. Lehetőségünk van az e-mailek esetében az azonnali előnézetre is.

 

A telepítést követően mindössze hozzá kell adnunk a CloudMagic-hez a fiókjainkat. A kereső az összes olyan találatot kidobja - legyen az e-mail, dokumentum vagy tweet -, amelyben a kívánt szó szerepel. Természetesen a találatok szűrésére is van lehetőség. A CloudMagic ezen a linken keresztül tölthető le a Google Chrome böngészőjéhez, míg a Firefox-hoz itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.