Hirdetés

Hogyan keressünk az Intézőben fájlméret alapján?



|

Ma már a nagy merevlemezeket is könnyű megtölteni, ezért ajánlatos szortírozni.

Hirdetés

Nem is olyan régen egy otthoni PC 1 terabájt tárhellyel még nehezen volt elképzelhető, ma már azonban átlagosnak nevezhető ez a kapacitás. Megtölteni pedig nagyon könnyű, hiszen a legtöbben nem törlik a HD videókat sem megtekintés után. Léteznek olyan alkalmazások, amelyek célzottan segítenek nekünk szortírozni a tartalmak közt, fájlméret alapján.

 

A RidNacs például százalékos arányban mutatja meg a kiválasztott mappáink méret szerinti tartalommegoszlását, de az OverDisk is hasonló elven működik. Ha valamiért csak az Intézőre támaszkodnának, akkor csupán a "méret: " kiegészítést kell használnunk, majd értelemszerűen kiegészítenünk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.