Hirdetés

Hogyan keressünk egyszerűen a Registryben?



|

A Reg egy alternatív program a Registry kezeléséhez, jó keresővel.

Hirdetés

A Windows Registryjében olyan információk bújnak meg, mint a felhasználói profilok, az alkalmazások konfigurációi vagy a rendszer és az eszközeinek a beállításai. A jól rendezett adatbázis a Windows összes verziójában fellelhető, azonban a beépített Registry Editor tudása egy kissé korlátozott, és nem is tud azonnal odaugrani egy konkrét kulcshoz. 

Amennyiben egy kiforrottabb alternatívára van szükségünk, érdemes lehet egy esélyt adni a Reg nevű programnak. A nyílt forráskódú alkalmazás nem csak jobb keresőt kínál a gyári megoldásnál, de a segítségével még könyvjelzőként is elmenthetjük a gyakran piszkált helyeket. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.