Hirdetés

Hogyan keressünk egyszerűen, szöveg alapján a Chrome-ban?



|

A Select Search gyors keresési lehetőséget kínál a népszerű keresőmotorokkal.

Hirdetés

A Select Search egy olyan kiegészítő a Google Chrome böngészőjéhez, amely gyors és kényelmes keresési funkciót kínál a legnépszerűbb keresőmotorokkal. A segítségével azonnal kereshetünk például a Google-ön, a Wikipedián és a Twitteren, egy vagy két kattintást követően. Ezen felül más kereső is hozzáadható a listához, továbbá egy szövegrész kijelölése után az előzőek mellett akár a Google képkeresőjével is egyből kutathatunk, a kijelölés után felugró buborékból.

 

A kiegészítő a beállítások között teljesen testreszabható, emellett pedig több kereső is hozzáadható, így akár a Facebookon is egy kattintás után kereshetünk, bármilyen szöveget kijelölve egy weboldalon. A Select Search innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.