Hirdetés

Hogyan keressünk gyorsan formátuminformációkat?



|

A FileInfo egy webes szolgáltatás, amelyben villámgyorsan kereshetünk.

Hirdetés

A sok-sok különböző program gyakorlatilag többezernyi formátumot használ és kezel. Sok alapértelmezett típus a Windows-okban, sok nem. Néhány mindenkinek ismerős, van olyan, amiről a tapasztaltabbak sem tudnak semmit. A formátumot gyors és egyszerű megismerésében segít a FileInfo nevű webes szolgáltatás.

 

A weboldalon gyorsan és egyszerűen kereshetünk a formátumok között, majd a találatoknál az adott kiterjesztésről minden szükséges információt elolvashatunk. Az oldalon nem csak leírást találunk, de azt is, hogy a különböző operációs rendszerek alatt mely szoftverek képesek megnyitni az adott formátumot. Az egyszerű, barátságos felülettel rendelkező oldal az alábbi linken tekinthető meg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.