Hirdetés

Hogyan kerüljük ki a Windows 8 Start képernyőjét?



|

A Skip Metro Suite-tal közvetlenül az Asztalra is bootolhatunk.

Hirdetés

A Windows 8 csempés Start képernyőjével sokan nem elégedettek, és inkább maradnának a hagyományos, PC-re szabott Asztalnál. Sajnálatos módon a felület letiltására eddig nem volt lehetőség, így az ilyen felhasználók kénytelenek voltak minden alkalommal kézzel átváltani az Asztalra.

 

A Skip Metro Suite egy sokak által várt funkciót hoz el a Microsoft új operációs rendszerére: a segítségével a Start képernyőt száműzhetjük, és a rendszer betöltése után egyből az Asztal fogad minket. Az alkalmazás emellett a Charms Bart, a sarkokban megjelnő Hot Corners-t és a Switchert is le tudja tiltani. A program itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.