Hirdetés

Hogyan kerüljük ki az átirányított hivatkozásokat?



|

A Firefox Redirect Bypasser nevű kiegészítője átlát a szitán.

Hirdetés

Böngészés közben a legidegesítőbb dolgok egyike az, amikor lerövidítik vagy átirányítják a weblapokon szereplő hivatkozásokat. Bár az első esetben könnyebb megosztani a linkeket, sajnos sok esetben kártékony oldalakat rejtenek mögéjük. Az átirányított megoldás még zavaróbb, hiszen először nem is oda lyukadunk ki, ahová szerettünk volna. 

Hirdetés

A fenti helyzetek elkerülése érdekében számos kis kiegészítőt bevethetünk. Firefox alatt ilyen például a Redirect Bypasser, amely automatikusan képes dekódolni az átirányításokat az összes hivatkozásban. A kis megjelenő ikonokkal az összes hivatkozásnak mögé nézhetünk, és közvetlenül a kiválasztott linket nyithatjuk meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.