Hirdetés

Hogyan készítsünk 3D-s e-könyvet?



|

A Flip pages worker for eBook segítségével nem kell sima szöveges dokumentumot olvasnunk.

Hirdetés

A Flip pages worker for eBook egy telepítést nem igénylő program, ami képes arra, hogy a szöveges dokumentumainkat 3D-s könyvformátumba alakítsa át. Az eszköztárban rengeteg opció látható, azonban itt a fizetős változat extrái is helyet kaptak (importálás PPT-ből, képből, PDF-ből, Wordből).

 

A TXT fájlunk kijelölése után elvégezhetjük az egyéni beállításokat, illetve az importálandó oldalakat is megadhatjuk. Szükséges szerint vízjelet is hozzáadhatunk, illetve a minőségen is állíthatunk. Az előnézet közben kicserélhetjük a szöveg színét, illetve a lapozáskor hallható hangot vagy a margó beállításait is. Teljes könyvjelző is készíthető (exportálással és importálással is), valamint a kész fájl menthető HTML, ZIP (SWF és a hozzá tartozók), EXE és APP formátumokban. A CD-re írást is felkínáló program olyan dokumentumot készít, amely lapozási animációval teszi élvezetesebbé az olvasást. A program innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.