Hirdetés

Hogyan készítsünk a videókból GIF képeket?



|

A Freemore Video to GIF Converter segítségével könnyen csinálhatunk animált GIF-eket.

Hirdetés

A Graphic Exchange Format típusú fájlok olyan animált képek, amelyek több állókép egybefűzésével jönnek létre, és videóként játszódnak le előttünk. A formátum sok népszerű oldalon feltűnik, így a Tumblr, Memebase, 4chan honlapjain is. Az egyszerű animációk ebben a formátumban bonyolult kép-és videoszerkesztés nélkül készíthetőek el.

Ha a GIF-eket videofájlokból szeretnénk kinyerni, akkor hasznos lehet a Freemore Video to GIF Converter, amely ezekből egyszerűen képes animált GIF-eket konvertálni. Számos népszerű formátumot támogat a program, így az AVI-t, az MP4-et, az MP4-et, az FLV-t, a MOV-ot és a 3GP-t is. A teljes videó mellett a kijelölt részeket is átalakíthatjuk a Freemore Video to GIF Converterrel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.