Hirdetés

Hogyan készítsünk animált PDF-et, zenével?



|

A PDFrizator segítségével különleges PDF prezentációk készíthetőek.

Hirdetés

Ahhoz, hogy egy prezentáció minden elemét megőrizzük több platformon is, ajánlott lehet az eredeti fájl PDF változatát használni - ez már csak nyomtatás esetén is hasznos. Ilyen esetben azonban fel kell áldozni a prezentációban beállított effekteket. A PDFrizator egy olyan hasznos program, amely ezt a hiányosságot javítja, és olyan extrákat kínál, mint a lapozási effektek vagy a háttérzene.

 

Mindezt egy PDF importálásával és több kép megnyitásával is elérhetjük, utóbbi esetben ezt PDF-ként menthetjük. A helyi fájlokon túl az interneten is kereshetünk, például a Picasán, a Flickren, a Twitpic-ek vagy a Bing Images-en, a SouncCloudon és a Google Images-en. A PDFrizator innen szerezhető be.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.