Hirdetés

Hogyan készítsünk egyedi csempéket a Windows 8-hoz?



|

A Custom Tiles Maker a kedvenc képeinket helyezi el a Start képernyőre.

Hirdetés

Sokan nem elégedettek a Windows 8 Start képernyőjével, azonban előbb-utóbb meg kell barátkozni az új felülettel is. Az erre tűzött elemek (amik lehetnek appok, mappák és weboldalak is) csempeként jelennek meg a kijelzőn, egyesek dinamikusként, mások fixként.

 

Bizonyos okokból mi magunk sajnos nem adhatunk elemeket a metrós felülethez. A Custom Tiles Maker, ami a Windows Store-on keresztül érhető el, arra született, hogy egyedi csempéket hozzon létre a Start képernyőn. Ehhez a saját, kedvenc fotóinkat használhatjuk fel, majd tűzhetjük őket a metrós felületre. Mivel egy Modern UI-s programról van szó, a Custom Tiles Makert a Windows Store-ban kell keresnünk, a Charms Bar keresőjével.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.