Hirdetés

Hogyan készítsünk egyedi gyorsmenüket Androidon?



|

A Quickr hasznos gyorsmenüket ad a kezünkbe Android platformon.

Hirdetés

A különböző mobil operációs rendszerek egyik leghasznosabb funkciója az, amikor eltérő mozdulatokkal különböző appokat tudunk nagyon gyorsan elindítani, esetleg egy menüt előhívni (gondoljunk csak az értesítési sávra Androidon). 

Hirdetés

Ha hasonlóra, de többre vágyunk, például a telefon beállításait, az éppen futó appokat, a névjegyzéket vagy hasonló funkciókat akarunk villámgyorsan elérni, akkor próbáljuk ki a Quickrt. Az alkalmazás előrekonfigurált panelekkel rendelkezik, de szükség szerint mi magunk is gyárthatunk gyorsmenüket, amiket aztán meghatározott gesztusokkal tudunk előcsalogatni a műveletek azonnali elvégzéséhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.