Hirdetés

Hogyan készítsünk EXE telepítőből MSI-t?



|

Az Exe To Msi Converter Free segít a feladat könnyű elvégzésében.

Hirdetés

Windows alatt egy hagyományos alkalmazást EXE vagy MSI fájltípusból tudunk telepíteni. Bár az előbbivel is igen gyakran találkozunk, az MSI-ről el kell mondani, hogy a szabványos formátum a windowsos programok esetében, ráadásul a Microsoft hivatalos telepítőjére épül. 

Az MSI előnyei között emlegetik, hogy a tisztább telepítésnek köszönhetően később egyszerűbb eltávolítani az alkalmazást és a hátrahagyott nyomait. Amennyiben valamiért úgy döntünk, hogy valamiért kedvünk lenne az EXE telepítőből MSI-t csinálni, nincsen nehéz dolgunk, csupán a könnyen használható Exe To Msi Converter Free programot kell elindítanunk. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.