Hirdetés

Hogyan készítsünk fotóalbumot PDF-ben?



|

A JPGasPDF segítségével könnyedén csinálhatunk fotóalbumokat, PDF-ben.

Hirdetés

A fotóalbumok mivel több fájlból állnak, néha adódhat velük olyan probléma, hogy kihagyunk egy-egy képet az album elküldésénél vagy a szerkesztésekor. A fotóalbumok esetében nincsen sem szabványos, sem univerzális formátum, de vannak, akik erre a célra a PDF-et szeretik használni. Elvégre azt mindenki meg tudja nézni, még mobilról is. Ha kell, csak egyetlen fájlba belesűríthetjük a fotókat, és még le is védhetjük kitömörítés vagy nyomtatás ellen azokat. 

Kizárólag erre a feladatra viszont felesleges PDF-ek szerkesztésére használt programot keresni, a célnak tökéletesen megfelel a JPGasPDF. Az alkalmazás feladata az, hogy a JPG és JPEG fotóinkat egy PDF-be rendezze, albumként. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.