Hirdetés

Hogyan készítsünk GIF-et a HTML5-ös videókból?



|

Jó lenne egy GIF a megnézett videóból? A MakeGIF Video Capture megoldja.

Hirdetés

A GIF-ek korában kifejezetten igaz, hogy vannak olyan helyzetek, amikor a weben valamire a legjobb reakció egy jól összerakott GIF kép. Ahhoz persze, hogy mindig kéznél legyen egy megfelelő, meglehetősen sokat kell kutatni őket. A másik lehetőség, ha mi magunk készítjük el őket, ezt azonban a legtöbben igyekeznek elkerülni. 

Hirdetés

MakeGIF Video Capture segítségével a GIF-ek készítése jóval könnyebbé válik. Egy olyan kiegészítőről van szó, amely Chrome böngészőbe telepíthető, és az éppen (HTML5-ös lejátszóból) megtekintett videóból menti ki a szükséges képkockákat, egy GIF fájlt készítve. A segítségével többek között a YouTube-ról és a Vimeóról is dolgozhatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.