Hirdetés

Hogyan készítsünk ikonokat egyszerűen?



|

A Quick Any2Ico segítségével bármiből csinálhatunk ikonokat.

Hirdetés

Egy idő után unalmassá válhat ugyanazokat az ikonokat nézegetni, amikor mappákat és fájlokat nyitunk meg. A különböző gyűjtőoldalakon számos remek ikont találhatunk ezek cseréjére, sőt, a Google is milliószám ad találatokat. 

Hirdetés

Általában azért félünk mégis ikont cserélni, mert a letölthető fájlok PNG formátumban érkeznek. Eközben a Windows ICO fájlt vár el tőlünk, sokaknál pedig itt be is fejeződik a történet. Szerencsére a Quick Any2Ico segít a probléma megoldásában: a programmal bármilyen képet (így a PNG-s ikonokat is) azonnal ICO fájllá tudjuk konvertálni, tetszőleges méretben ráadásul. Az alkalmazás EXE, DLL és OCX fájlok ikonjait is képes kitömöríteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.