Hirdetés

Hogyan készítsünk jó képernyőmentéseket?



|

A SnapCrab egy remekül használható képlopó.

Hirdetés

Képlopásra szánt alkalmazásokból rengeteg van a piacon - az egyik, amelyet nyugodt szívvel ajánlhatunk, a SnapCrab, amely számos kiváló funkciót ötvöz az olyan riválisokból, mint a Greenshot vagy a Shotty. A program megtartja az Aero-felületet is, és képes megosztani a készült mentéseket a Facebookon, a Twitteren, esetleg közvetlenül az Evernote-ba menteni.

 

Az alkalmazás többféle módban tud képernyőmentéseket készíteni, illetve számos beállítást is enged. Az egyetlen hátránya, hogy nem rendelkezik beépített szerkesztővel, azonban a képernyőmentések terén egy gyors és megbízható szoftverrel van dolgunk. A SnapCrab ezen a linken keresztül tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.