Hirdetés

Hogyan készítsünk online kérdőíveket?



|

A Typeform segítségével gyorsan csinálhatunk online felméréseket.

Hirdetés

Ma már nem gond online felméréseket indítani, azonban általában vagy komoly hozzáértést igényel egy ilyen kérdőív megalkotása, vagy pedig borsos előfizetést valamelyik szolgáltatásra. Ennek ellenére nem kell megijedni, ugyanis más alternatívák is léteznek. 

Hirdetés

A teljesen ingyenes Typeform például online kérdőívek könnyű létrehozásában segít, és ráadásul meglehetősen sok funkciót is kínál. Legyen szó személyes érdeklődésről, szakdolgozatról vagy üzleti feladatról, a Typeform gyors és hasznos segítség lehet a munkánkban. Természetesen az elkészült kérdőívet azonnal megoszthatjuk egy link segítségével a közösségi oldalakon is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.