Hirdetés

Hogyan készítsünk saját QR-kódokat?



|

A Barcode Generator segítségével 2D-s vonalkódokat készíthetünk.

Hirdetés

A vonalkódok olyan gépek által olvasható grafikák, amelyek bármilyen típusú szöveges információt tartalmazhatnak. Egy termék árától egy weboldal URL-jén keresztül egészen letöltési hivatkozásokig bármi lehet egy ilyen elemben. Kezdetben a vonalkód csak párhuzamos, függőleges vonalakból állt, ma már azonban különböző formában is léteznek, mint például a QR-kódok.

 

Az alkalmazásokhoz előszeretettel használt QR-kódot ma már az okostelefonok is tudják értelmezni. Amennyiben mi is szeretnénk valamilyen információt egy ilyen vonalkódba tömöríteni, és ezt Windows 8 alatt tennék meg, akkor érdemes kipróbálnunk a Modern UI felületre írt Barcode Generatort. A 2D-s kódba rögzíthetünk például e-mail címet, telefonszámot, Twitter ID-t, YouTube-videó linkjét vagy URL-t is. Letöltés itt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.