Hirdetés

Hogyan készítsünk testre szabott képernyőfotót Androidon?



|

Az Ashampoo Snap segítségével azonnal szerkeszthetjük a képernyőképeket.

Hirdetés

Az androidos eszközökön nem csak azért szoktunk képernyőképeket készíteni, hogy megmutassuk a különböző oldalakon a kezdőképernyőnket, hanem azért is, hogy bemutassunk egy-egy appot vagy pedig technikai segítséget kérjünk hozzá a fórumokon. Néha persze van, hogy módosítani kell az eredeti képen a feltöltés előtt. 

Hirdetés

Ha nem akarunk bonyolult szerkesztésekkel vesződni, akkor egyszerűbb, ha egy direkt erre a célra kifejlesztett app segítségét vesszük igénybe. Ilyen az Ashampoo Snap is. A program a képernyőkép mentése után gyorsan és egyszerűen képes azokat címkézni, hozzáadni fotókat, nyilakat, smiley-kat, alakzatokat. Az app segítségével a feltöltés előtti szerkesztés gyors és pofonegyszerű. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.