Hirdetés

Hogyan kezeljük hatékonyan a pénzügyeinket?



|

A MoneyMe Windows és Android alatt is segít nyomon követni a pénzügyeket.

Hirdetés

Általában mindenkinek könnyít a dolgán, ha valamilyen formában vezeti a pénzügyeit. Minél hamarabb kezdjük el írni a bevételeinket és a kiadásainkat, annál hamarabb előzhető meg egy véletlen baleset, amelynek folytán mínuszba fut a bank- vagy hitelkártyánk. 

Hirdetés

A kiadások és bevételek követésében és rögzítésében számos alkalmazás segít, az egyik kiváló közülük pedig a MoneyMe. Ez a kezelőprogram Windows és Android platformok alatt is segít a hétköznapok dolgiban, ráadásul egyszerre több pénzügyi fiókot is kezelhetünk benne. A bevételek, kiadások és tartozások követésére is alkalmas program itt érhető el. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.