Hirdetés

Hogyan kezeljük PC-ről az androidos galériánkat?



|

A SnapPea Photos egy Chrome alatt használható érdekes beépülő.

Hirdetés

Számos megoldás létezik arra, hogy a telefonunk és a gépünk között átvihessünk fájlokat, képeket. Természetesen általában akkor számít egy ilyen hasznosnak, ha sem USB-s adatkábelre sem pedig Bluetooth-ra nincs szükség a használatakor. 

A SnapPea Photos egy szintén Wi-Fi-n keresztül alkalmazható megoldás, amely tulajdonképpen egy kiegészítő a Chrome-hoz. A beépülőt a böngészőbe telepítve közvetlenül a Chrome-ból kezelhetjük a fotóinkat, amelyeket az androidos készülékünkön tárolunk. Szerencsére az addonnal nem csak másolhatunk, de el is forgathatjuk vagy törölhetjük a fotókat. Letöltés itt lehetséges (ez pedig az androidos link).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.