Hirdetés

Hogyan költöztessük facebookos fotóinkat a Google+-ra?



|

Néhány gombnyomással minden fotónkat áttölthetjük a Google Photos-ra (Picasa).

Hirdetés

A Google+ előretörésével mindenki szeretne egy kényelmes megoldást arra, hogy fotóit a rivális közösségi oldalára is feltöltse, minél egyszerűbben. Egy új weboldal erre lehetőséget kínál: a facebookos fotóinkat áttölthetjük a Google Picasa szolgáltatásába. A Picasát hamarosan Google Photos-nak hívják, amely egyébiránt hatékonyan működik a Google+-szal.

 

A Move2Picasa.com weboldal lehetőséget ad a facebookos felhasználónevünk és a Google Picasa összekapcsolására, majd arra, hogy az összes fotónkat áttöltsük (természetesen kommentek és egyebek nélkül). Sajnos egyelőre csak az összes kép áttöltésére van lehetőség, válogatni nem lehet. Azonban a megoldás fölöttébb hasznos lehet azoknak, akik sok képet szeretnének megosztani.

 

Amint a fotók átkerültek a Google szolgáltatásába, a Google+-on a körök között azonnal meg is oszthatóak. Az oldal segítségével az első néhány nap alatt több mint 300 000 fotót költöztettek át a felhasználók, később másodpercenként 30 darabot. Amennyiben az oldal pillanatnyilag nem érhető el, nem kell megijedni: az érdeklődés akkora, hogy a túlterheltség miatt az oldal készítői csak nagyon nehezen tudják kiszolgálni a kéréseket, és új szervert is igénybe vettek.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.