Hirdetés

Hogyan kombináljuk a Photoshopot a Painttel?



|

Az NPS Image Editor egy felhasználóbarát képszerkesztő.

Hirdetés

Az egyre jobb fényképezők és okostelefonok lehetővé teszik, hogy minden pillanatot megörökítsünk. Néha azonban nem sikerülnek elég jól a képek, és némi utómunkálatot igényelnek. Aki képszerkesztés terén már elég jártas, az persze maradhat a Photoshopnál vagy a PaintShop Prónál, de ezek nem mindenki számára teljes érthető szoftverek. 

Hirdetés

Persze a Painttel nemigen tudjuk manipulálni a fotóinkat, ezért kell egy középút. Ilyen az NPS Image Editor is, amely meglehetősen felhasználóbarátra sikeredett. Az egyszerű és célratörő felület fontos és jó eszközökkel van tele, amelyeknek hála a képszerkesztés kevésbé bonyolult mutatvány. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.