Hirdetés

Hogyan kombináljuk a zenelejátszást az online rádiózással?



|

A JSound jó választás lehet, ha zenelejátszóra van szükségünk.

Hirdetés

Ha eddig nem sikerült megtalálunk azt a zenelejátszót, amellyel maradéktalanul elégedettek vagyunk, akkor érdemes próbálgatni egy kicsit. A jelöltek közé mindenképp ajánlott berakni a JSoundout, amely nem csak egy hagyományos zenelejátszó Windows rendszerek alá, hanem online rádióként is működik. 

Hirdetés

A felhasználóbarátnak mondható felület minden szükséges funkciót a rendelkezésünkre bocsát, és többek között még szűrőket és effekteket is használhatunk a hangfájlokon. Az extrák között ott van még a hangrögzítés lehetősége, a fájlkonvertálás, na és persze az online rádióhallgatás, hogy csak a legérdekesebbeket említsük. A gyakorlatilag több programot is kiváltó JSound ide kattintva szerezhető be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.