Hirdetés

Hogyan konvertáljunk egyszerre több képet?



|

A PIXresizer segítségével át is méretezhetjük közben a fotóinkat.

Hirdetés

A mai nagyfelbontású fényképezőgépek mellett a fotóink sokkalta nagyobb méretekkel és felbontással rendelkeznek, mint amit a kijelzőink meg tudnak jeleníteni. Egy 2560p-s képet 720p-n vagy 1080p-n nézegetni például nem nyújt jobb minőséget, azonban mindenképp több helyet fogyaszt a gépünkön. Akkor is fontos lehet az átméretezés, ha valahová fel akarjuk tölteni a képeket, hiszen itt az idő és a hely is számít.

A PIXresizer abban nyújt segítséget, hogy a képeinkből egyszerre többet átméretezzünk, és szükség esetén át is konvertáljunk más formátumba. A PNG-t, JPEG-et, BMP-t, GIF-et és a TIFF-et támogató programban azt is megadhatjuk, hogy az új képek megtartsák-e az EXIF-adataikat. A PIXresizer innen szerezhető be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.