Hirdetés

Hogyan konvertáljunk gyorsan PDF-et?



|

A Cometdocs asztali programot is kínál Windows rendszerekre a konvertáláshoz.

Hirdetés

Amikor PDF-ekkel dolgozunk, általában gyakran jut eszünkbe, hogy jó lenne átkonvertálni az anyagot DOC-ba, JPEG-be vagy mondjuk TXT-be. Ehhez rengeteg megoldás közül válogathatunk, így nehéz megtalálni azt, amire tényleg szükségünk van. A Cometdocs lehetőséget biztosít arra, hogy weben keresztül és Windowsban is megoldjuk a feladatot. 

Hirdetés

A neten keresztüli verziónál egy gigabájt ingyenes tárhely áll a rendelkezésünkre a dokumentumok feltöltéséhez és konvertálásához, míg az asztali programmal ugyanazokat a funkciókat kapjuk meg mint weben, csak Windows alatt, offline. A konvertálás oda-vissza működik, tehát más fájlból is tudunk PDF-et készíteni, ha kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.