Hirdetés

Hogyan konvertáljunk PDF-et RTF-be?



|

A PDF Shaper egyszerre több fájlt is képes átalakítani PDF-ből.

Hirdetés

A PDF az egyik legkényelmesebb és legbiztonságosabb módja a dokumentumaink terjesztésének, hiszen a formája mindig ugyanaz marad, mások pedig nem tudják túl könnyen módosítani. Mivel akár jelszóval is védhető, ezért igen népszerű megoldás a bizalmas adatok továbbításakor is. Ha azonban mégis módosítanunk kell valamit, vagy kimenteni egy részt, akkor szükségünk lesz egy másik formátumban is a dokumentumra.

A konvertálóprogramok között számos remek alkalmazás van, ezek közé sorolható a PDF Shaper is. A segítségével PDF-ből készíthetünk RTF fájlokat, egyszerre akár többet is. Ha csak néhány oldalra van szükségünk, akkor azt is beállíthatjuk. Letöltés itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.