Hirdetés

Hogyan konvertáljunk videókat egyszerűen?



|

A Kirara Encoder segítségével könnyedén választhatunk az egyes formátumok között.

Hirdetés

A Kirara Encoder egy olyan telepítést nem igénylő konvertálóprogram, amely a legtöbb népszerű médiaformátumot támogatja - legyen az audio vagy videó -, barátságos felhasználói felülettel fogad minket, és egyszerűen alakítja át a videóinkat egyik formátumból a másikba.

 

A program egyszerre több fájllal is képes megbirkózni, ilyenkor listát készít a tartalmakból. Számos előre beállított formátumból választhatunk, így például Android-eszközökre, iPhone-ra vagy iPadre optimizáltat is. A beállítások között teljesen egyénre szabott értékeket is megadhatunk (kodekek, bitráta, forumátum, stb.). A konvertálás elkezdése előtt lehetőségünk van a videó szerkesztésére is - itt is egyszerű felülettel fogad minket a program, illetve előnézeti képet is kapunk az MPlayernek hála. A Kirara Encoder innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.