Hirdetés

Hogyan korlátozzuk a Chrome lapjainak számát?



|

Az xTab a megadott korlátozás fölött bezárja az újabb lapokat.

Hirdetés

A Google Chrome az egyik legjobb és legkedveltebb a mai böngészők közül, ugyanakkor a fülek mérete annál kisebb, minél többet nyitunk meg. Ez egy idő után kezelési nehézségeket okoz, elvégre már azt sem tudjuk, melyik melyik oldal. Bár keresztülgörgetni nem tudunk a nyitott tartalmakon, vannak beépülők, amik segíthetnek. 

Hirdetés

Ilyen az xTab is, ami szokatlan formában segíti a böngészést. A beépülő képes lekorlátozni a maximálisan megnyitható lapok számát, majd ha ezt a korlátot átlépjük, automatikusan bezárja a plusz lapokat. Erre egyébként több szempont szerint is képes, nem csak időrendben tud válogatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.