Hirdetés

Hogyan korlátozzuk a Facebook használatát, ha nincs értesítésünk?



|

Jobb, ha nem ülünk mindig a közösségi oldal előtt, de ha van valami, akkor...

Hirdetés

Egy böngésző és egy működő internetkapcsolat mellett ma már igazi kihívás a munkára figyelni, hiszen rengeteg módon elterelődhet a figyelmünk. Ha nem sikerül önmagunkat szabályoznunk, akkor alkalmazásokkal és kiegészítőkkel is elérhetjük, hogy a munka ellen dolgozó oldalakat, mint például a Facebook, a Twitter vagy a Reddit, korlátozzuk.

A Facebook Nanny egy hasznos addon, amely bár nem tiltja meg teljes mértékben a közösségi oldal használatát, mégis próbál megszabadítani minket a felesleges böngészéstől. A Google Chrome alá telepíthető kiegészítő csak akkor engedi, hogy elérjük a weboldalt, amikor értesítésünk van. Értesítésenként egy percet tölthetünk a Facebookon, ez alól kivétel az üzenetek és a profiloldalunk szekciója. A Facebook Nanny innen szerezhető be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.