Hirdetés

Hogyan korlátozzuk a közösségi oldalakon az alkalmazásainkat?



|

A MyPermissions segítségével az összes fiókunkban gyorsan megnézhetjük és törölhetjük ezeket.

Hirdetés

A MyPermissions egy olyan szolgáltatás, amely egyetlen kattintással juttat el minket a közösségi oldalak azon részére, ahol az alkalmazásaink beállításait kezelhetjük. Az eszköz a Facebookkal, a Twitterrel, a Google-lel, a Dropbox-szal és a Flickrrel is kompatibilis. A segítségével néhány perc alatt megrendszabályozhatjuk a közösségi életünkben az alkalmazásokat, amelyeknek hozzáférést adtunk az adatainkhoz.

 

A MyPermissions használatához nem kell megadnunk semmilyen adatot, csupán be kell legyünk jelentkezve a karbantartani kívánt oldalon. A szolgáltatás főoldalán a kívánt gomb lenyomása után a MyPermissions egyből azt a beállítást nyitja meg a fiókunkban, ahol az idők során felgyűlt, és már nem kívánt alkalmazásokat átnézhetjük, korlátozhatjuk vagy törölhetjük. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy a fiókjainkban milyen alkalmazásokat engedélyeztünk, akkor mindenképp próbáljuk ki a MyPermissions-t.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.