Hirdetés

Hogyan korlátozzuk az automatikus bejelentkezések számát?



|

Az IntelliAdmin segítségével nem kell megadni a fiókok jelszavait, a bejelentkezések száma viszont korlátozható.

Hirdetés

Amikor több felhasználói fiókot készítünk a Windows rendszerekben, akkor minden bejelentkezéskor be kell írnunk a jelszavunkat. Windows 7 és 8 operációs rendszerek alatt a netplwiz segítségével közvetlen bejelentkezést is választhatunk, ilyenkor nem kell beírni a jelszavakat, továbbá a rendszergazdai fiókhoz is választható automatikus bejelentkezés. A jelszóval védett fiókok ilyen esetben azonban külső támadások áldozatai lehetnek.

 

A Windows-ban alapesetben nem állíthatjuk be az automatikus bejelentkezések számát a fenti esetekben, csak ha a rendszerleíróban kutatunk. Az IntelliAdmin egyszerűbb megoldást kínál a feladatra: az alkalmazással megszabható a jelszóval védett fiókok automatikus beléptetése, illetve a bejelentkezések száma is (jelszóbeírás nélkül). Az IntelliAdmin itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.