Hirdetés

Hogyan korlátozzuk, ki láthatja a facebookos bejegyzéseinket?



|

Az AVG CrowdControl némi könnyítést ígér a beállításokban.

Hirdetés

Sajnos nagyon sokan nincsenek tisztában az online adataik és jelenlétük biztonságával, pontosabban azzal, mennyi mindent kiadnak a kezükből. Az NSA botránya persze igencsak felkorbácsolta a témát az utóbbi hónapokban. 

Hirdetés

Amennyiben valakinek van facebookos fiókja - miért ne lenne -, akkor érdemes lehet szemügyre vennie az AVG CrowdControl nevű szolgáltatását. Ez egy olyan webes segéd, amely abban igyekszik a segítségünkre lenni, hogy egy egyszerű folyamat, varázsló segítségével lépésenként beállítsuk, ki mit láthat belőlünk a Facebookon. A használatával valamivel egyszerűbb dolgunk lesz megadni azt, hogy melyik ismerősünk, illetve mások mely adataink, bejegyzéseink megtekintéséhez kapjanak jogosultságot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.