Hirdetés

Hogyan kövessük a Facebookon eltöltött időnket?



|

A TimeRabbit megmondja, mennyi időt pazarolunk el a közösségi oldalon.

Hirdetés

A Facebookon mondani sem kell, hogy könnyű belefeledkezni a társalgásba, a megosztásba, lájkolásba és képnézegetésbe. Sok cikk igyekszik tippeket adni a függőség csökkentéséhez. Most tuti tippek helyett egy olyan alkalmazást mutatunk, ami konkrétan abban segít, hogy kövessük a közösségi oldalon eltöltött időnket

Hirdetés

TimeRabbit képes mérni a Facebookon töltött időt, másodpercre pontosan. A statisztikák később tájékoztatnak róla, hogy mennyit voltunk az oldalon ma, tegnap, a héten és ebben a hónapban, de egy összesített számlálót is kapunk. Egy ilyen, elfogulatlan időmérővel már tényleg biztosra tudjuk majd megmondani, hogy túl sokat Facebookozunk-e vagy pont eleget. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.