Hirdetés

Hogyan kövessük a volt ismerőseinket Facebookon?



|

Az Unfriend Notify For Facebook megmutatja, ki az, aki már nem akar az ismerősünk lenni.

Hirdetés

Nagyon sok ember számára a Facebook többek között azt is jelenti, hogy kapcsolatban maradhatnak az ismerőseikkel, a rokonokkal és a kollégákkal. Minden bizonnyal csak kevés olyan ismerősünk akad a való életben, aki ha már internetezik, nincs ott a közösségi oldalon. Amikor valaki ismerősnek jelöl minket, vagy elfogadja a mi felkérésünket, akkor ezekről értesítést kapunk. De mi történik olyankor, ha a meglévő barátaink közül valaki többé nem akar az ismerősünk lenni? Semmi, erről nem kapunk visszajelzést. 

Hirdetés

A Google Chrome böngésző alá telepíthető Unfriend Notify For Facebook nevű kiegészítő ezen hivatott segíteni. A beépülő képes ara, hogy megmutassa nekünk, kik azok az emberek a Facebookon, akik valamiért levettek minket az ismerősi listájukról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.