Hirdetés

Hogyan kövessük az adatforgalmunkat Windows 8 alatt?



|

A Network Usage hasznos társ lehet, ha nem korlátlan az adatforgalmunk.

Hirdetés

Vannak, akik meggondolják, mielőtt letöltenek egy igazán nagy fájlt, mások pedig szünet nélkül streamelik a HD-t tartalmakat és futtatják a torrentklienst. Mindkét esetben közös viszont, hogy a legtöbb internetszolgáltató korlátozza a havonta felhasználó adatforgalmat, így a korlátozás elkerülése végett erre néha nem árt figyelni. 

Ha valaki Windows 8-on vagy Windows RT-n szeretné szemmel tartani, mennyit fogyasztott egy hónapban, akkor érdemes kipróbálni a Network Usage nevű appot. A Modern UI alatt működő program statisztikákat szolgáltat a küldött és fogadott adatmennyiségünkről. Érintős felületének köszönhetően tableteken is használható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.