Hirdetés

Hogyan küldjünk fotókat Androidról PC-re?



|

A Cool Photo Transfer Wi-Fin keresztül küldi át a képeinket.

Hirdetés

Okostelefonnal és tablettel fotózni sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, mint egy külön fényképezőt magunknál hordani arra az esetre, ha valami érdekessel találkoznánk. Mivel az utóbbi években igen sokat fejlődtek a mobilkészülékek kamerái, a kompakt fényképezők talán még feleslegesebbé váltak. 

Hirdetés

Arra a remélhetőleg be nem következő, de sajnálatos esetre, ha ellopnák a telefonunkat, érdemes rendszeresen menteni a rajta lévő, értékes fotóinkat. Amennyiben androidos készülékünk van, azt elég csak csatlakoztatni a gépünket, és akár egy pendrive-ot, máris szabadon használhatjuk ide-oda másolgatásra. Ha esetleg meguntuk a vezetékeket, és mindezt inkább Wi-Fi-n keresztül tennénk meg, akkor próbáljuk ki a Cool Photo Transfert. Ez azért emelkedik ki a többi hasonló app táborából, mert a segítségével gesztusokkal küldhetünk fotókat, tehát ha elhúzzuk az ujjunkat egy képen, az már ott is lesz a monitoron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.