Hirdetés

Hogyan küldjünk fotókat az eszközeink között?



|

A PhotoSync Androidon, iOS-en, Windowson és Macen is használható.

Hirdetés

Amikor fotókat akarunk átküldeni a laptopunk vagy asztali gépünk és a telefonunk között, akkor számos megoldásból válogathatunk. Az egyik legnépszerűbb például az iOS platformon a PhotoSync, amely nem csak az iOS-es készülékek között tud fotókat és videókat megosztani, hanem Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül Mac vagy Windows-alapú gépekkel is. 

Hirdetés

Szerencsére a PhotoSync Android rendszert használó eszközökön is elérhető egy ideje, és a későbbi megjelenés ellenére, de a teljes funkcionalitásnak köszönhetően könnyedén oszthatjuk meg a képeket és videókat Android, iOS, Windows és OS X rendszereket használó készülékek között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.