Hirdetés

Hogyan küldjünk nagy fájlokat e-mailben?



|

A Digital Pigeon segítségével maximum 5 gigabájtos fájlok küldhetőek.

Hirdetés

A különböző e-mailszolgáltatások, mint a Gmail, a Hotmail vagy a Yahoo Mail nem teszik lehetővé, hogy nagyobb fájlokat küldjünk el, például egy 300 megabájtosat. A melléklet maximális mérete 25 MB lehet. Ha ettől többre vágyunk, akkor az egyik lehetőség a Digital Pigeon használata, amely nagy fájlok e-mailben való megosztására született.

 

A szolgáltatás segítségével maximum 5 gigabájtos fájlokat küldhetünk el, illetve azt is megtudjuk, ha a címzett már megnyitotta, amit küldtünk neki. Az Amazon fájlmegosztó szolgáltatását használó Digital Pigeon a médiás tartalmak esetében előnézetet is biztosít. A felhasználói fiók regisztrálása és használata ingyenes.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.