Hirdetés

Hogyan küldjünk titkosított leveleket a Gmailből?



|

A Chrome alá elérhető SafeGmail nevű kiegészítő extra védelmet ad a levelezésünkhöz.

Hirdetés

Az e-mail egy biztonságos kommunikációs eljárásnak számít, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne egy levelet feltörni, vagy ne küldhetnénk egy fontos e-mailt rossz embernek. Ha gyakran küldünk érzékeny információkat, érdemes kipróbálnunk a SafeGmail nevű addont, amely Chrome böngésző alá telepíthető.

A SafeGmail segítségével titkosíthatjuk a leveleinket a megírás során. Ellentétben a legtöbb hasonló megoldással, ez közvetlenül a Gmail felületén belül használható. A PGP titkosítást alkalmazó kiegészítő nem jelszóval, hanem egy kérdéssel védi a levelünk tartalmát. A választ természetesen elég, ha mi és a címzett ismerjük. A SafeGmail itt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.