Hirdetés

Hogyan másoljuk gyorsan egy fájl elérési útját?



|

A Path Copy Copy hasznos segítség lehet Windows alatt.

Hirdetés

A Windows operációs rendszerekben a fájlok másolása nagyon egyszerű, elvégre elegendő megfognunk valamit az egérrel, és áthúznunk egy másik mappára, ablakba. Amikor azonban ettől haladóbb funkcióra van szükségünk, akkor a kényelem itt véget is ér. Ha például egy fájl nevét akarjuk gyorsan másolni vagy esetleg az elérési útját a gépünkön, akkor egyből további kattintgatásokra és kijelölésekre van szükség. 

Hirdetés

Szerencsére vannak segédprogramok, amelyek az effajta kijelölést meggyorsítják. Ilyen a Path Copy Copy is, ami egy könnyen telepíthető, nyílt forráskódú alkalmazás. Az installálás után beépül a jobb egérgombos menübe, és egyetlen gombnyomásra képes a vágólapra helyezni a fájl elérési útját, több formában is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.