Hirdetés

Hogyan mentsük a drivereinket Windows alatt?



|

A Free Driver Backup kifejezetten az illesztőprogramok mentésére szakosodott.

Hirdetés

Gyakorlatilag nincs olyan PC-s felhasználó, akinek egyszer ne kellett volna már újratelepítenie a Windows-t. Ilyenkor aztán meglehetősen időigényes feladat mindent ismét felrakni, köztük a drivereinket is. 

Hirdetés

Menteni sok dolgot szoktunk, az azonban ritkán jut eszünkbe, hogy talán az illesztőprogramokat is érdemes. Szerencsére ezt is lehet, például a Free Driver Backup névre keresztelt alkalmazással. Ez jelentős időt spórol meg nekünk, hiszen egyetlen kattintással visszaállíthatjuk egy mentésből az összes eszközünk illesztőprogramját egy újratelepítést követően. Az ötlet még Windows 8 esetében is hasznos lehet, elvégre akadhatnak olyan illesztőprogramok, amelyeket a rendszer nem tölt le automatikusan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.