Hirdetés

Hogyan mentsünk későbbre webes tartalmakat?



|

Ha sok olvasnivalót gyűjtöttünk, a Nimbus Web Clipper segíthet.

Hirdetés

Amikor rengeteg olvasnivalót gyűjtünk össze, esetleg a karácsonyi ajándékvásárlás ötletei miatt van nyitva több tucat weblap, akkor egy idő után muszáj szünetet tartanunk. Ahelyett, hogy egyesével elmentenénk az oldalakat és a fotókat, válasszuk egy kényelmesebb lehetőséget. 

Hirdetés

A Chrome böngésző alá telepíthető Nimbus Web Clipper képes bármilyen tartalmat egy weboldalról egy online fiókba menteni, hogy azt később egy másik PC-ről vagy mobil eszközről bármikor elérhessük. Nem csak teljes oldalakat tudunk elmenteni későbbre, hanem akár képeket, cikkeket vagy egyedi kivágásokat is. A mentéseinket a rendszer a felhőben tárolja, így mindig szinkronizálva lesznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.