Hirdetés

Hogyan mentsünk villámgyorsan böngészőből?



|

A dragdis a böngésző oldalsávjába beépülve nyeli el a dokumentumokat.

Hirdetés

A webes tartalmak elmentésére az egyik legjobb módszert jelenleg az Evernote kínálja, ami pedig a drag-n-drop típusú dobálós megoldásokat illeti, a Minus neve juthat eszünkbe. A kategória egyik újabb versenyzője a dragdis, amely a böngésző oldalsávjába épül be.

A webes felülettel rendelkező dragdis segítségével gyorsan menthetünk videókat, képeket és szöveget a saját tárhelyünkre, mindössze azzal, hogy az oldalsávra húzzuk a kívánt elemet. Az elem csak akkor jelenik meg, ha odahúztunk valamit, egyébként láthatatlan marad. Az egyes dokumentumokat tetszés szerint rendezhetjük mappákba a hozzáadás közben, a tartalmakat pedig az előnézeti funkción kívül meg is oszthatjuk a népszerűbb közösségi oldalakon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.