Hirdetés

Hogyan méretezzük át a képeket feltöltés előtt automatikusan?



|

A RoboSizer számára elég, ha a háttérben futtatjuk.

Hirdetés

A képek használata ma már nagyon fontos ahhoz, hogy a mondanivalónkat jobban megértessük - legyen szó egy ház vagy autó leírásáról vagy egy barkácstrükk elmagyarázásáról. A képek megosztására e-mailt, közösségi oldalakat és képfeltöltőt is használhatunk, azonban gyakran találkozunk méret- vagy felbontásbeli korlátozással. 

 

A RoboSizer egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy feltöltés előtt a képek felbontását automatikusan megváltoztassuk. Ehhez számos előre beállított mintából választhatunk, az eredmény pedig az, hogy sok kép feltöltésekor nem kell mindegyik méretét kézzel módosítanunk: a program ezt elvégzi helyettünk, elég, ha a háttérben futtatjuk. Az első indítás után az alkalmazást regisztrálni kell a hozzá mellékelt licenckulccsal. A RoboSizer innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.